Bij te huren

Fiets

Per persoon per dag

€ 4,50

Fietsen

Een heel weekend

€ 15,00

Emmertje hout

Voor de vuurkorf

€ 5,00

Barbecue

Per gebruik

€ 7,50

BBQpakketten van

Dubbeldoel

”Na een mooi leven bij ons op de boerderij, komt er ook een tijd van afscheid nemen van onze koeien. Elk jaar komen er veertien nieuwe zelf opgefokte jonge koeien in onze kudde en gaan er veertien oude koeien met ‘pensioen’. Zij blijven in de kudde, maar gaan steeds minder melk geven. De energie uit hun voer wordt omgezet naar extra vlees. Als ze dik genoeg zijn, gaan ze naar de lokale slager, waar ze geslacht en verpakt worden tot het stukje vlees wat je bij ons op de boerderij en in enkele supermarkten in de regio kunt kopen; een korte keten en daarmee ook een duurzame keuze, aangezien de koe naast haar vlees ook veel melk heeft gegeven in haar leven!”

”Ook zijn van zowel de dubbeldoel runderen als van het Achterhoeks Angus diverse grote delen voor op de BBQ te bestellen. Denk hierbij aan een Bavette, Picanha of zelfs een Tomahawk. Deze grote delen zijn per stuk verpakt, wisselend in gewicht en hebben een kg prijs.”

 

  • Wanneer jullie bijvoorbeeld op zaterdag willen barbecueën, bestel dan uiterlijk op vrijdag je vlees bij ons, dan zorgen wij dat het er op tijd is. De bestelling kunnen jullie doorgeven per mail of telefoon, zodra jullie boeking bevestigd is.
  • Genoemde prijzen zijn gebaseerd op kg prijzen en kunnen uiteindelijk afwijken door het gewicht.

Koekje bij de koffie? We maken op onze site gebruik van cookies. Als u verder gaat stemt u hier mee in.